SVIM TRENERIMA/TRENERICAMA IZ KLUBOVA SA PODRUČJA ŽNSDN

Predmet: Poziv trenerima/trenericama iz svih klubova sa područja ŽNSDN na formalno reguliranje statusa ( učlanjenje u trenersku organizaciju – KNT ŽNSDN ) i dobivanje dozvole za rad u nogometu za natjecateljsku sezonu 2024/2025.

Poštovani,

Na temelju članka 20. stavka 4. Zakona o sportu (Narodne novine br. 122/22) i članka 43. Statuta na prijedlog Komisije nogometnih trenera HNS-a IO HNS-a  je na sjednici održanoj 07. lipnja 2023. donio PRAVILNIK O DOZVOLAMA ZA RAD NOGOMETNIH TRENERA I REGISTRACIJAMA ZA VOĐENJE EKIPA U NATJECANJU TE DOZVOLAMA ZA RAD SPORTSKIH DIREKTORA I VODITELJA ŠKOLA NOGOMETA

Na temelju gore navedenog Zakona o sportu i Pravilnika o dozvolama za rad nogometnih trenera i registracijama za vođenje ekipa u natjecanju te dozvolama za rad sportskih direktora i voditelja škola nogometa ovim putem vas pozivamo na reguliranje statusa trenera/trenerice na području ŽNSDN i dobivanjapotrebne dozvole za rad sa svim uzrasnim kategorijama, unošenja traženih podataka uCOMETsustav HNS-a,za natjecateljsku sezonu 2024/2025.

Treneri koji su regulirali svoj status u Komisiji nogometnih trenera ŽNSDN ( to znači da imajuuredno izdanu člansku iskaznicu KNT ŽNS za prošlu natjecateljsku sezonu ) trebaju samo uplatiti članarinu za natjecateljsku sezonu 2024/2025 u iznosu od26,55 € na žiro račun ŽNSDN(HR 58 24070001169001978 ).Kopiju uplatnice poslati na e-mail instruktora ŽNS ;jozo.bebic@gmail.com

Za reguliranje statusa trenera koji do sada nisu regulirali svoj status u KNT ŽNSDN ( nemaju člansku iskaznicu KNT ŽNS ) potrebno je dostaviti dolje navedenu dokumentaciju kao uvjet za dobivanje članske iskaznice KNT ŽNSDN,upisa i registraciju u COMET sustav HNS-a i dobivanjedozvole za rad u natjecateljskoj sezoni 2024/2025.

1.Trenerska diploma – kopija,a original se na zahtjev ŽNS treba dostaviti na uvid ( UEFA PRO,NA HNSA PRO, NACIONALNA PRO, KIF PRO, UEFA A,KIF A, NACIONALNA A,UEFA B, KIF B, NACIONALNA B, UEFA C, VODITELJ C, KIF C, UEFA B FUTSAL, FUTSAL B , FUTSAL C, UEFA A TRENERI VRATARA – UEFA A GK, UEFA B TRENERI VRATAR – UEFA B GK, NACIONALNA A VRATARI ).

2.Domovnica – kopija,a original se na zahtjev ŽNS treba dostaviti na uvid ( stranci trebaju imati radnu dozvolu ili dozvolu boravka u RH ).

3. Kopija uplatnice ( virmana/elektronske uplate ) sa plaćenom članarinom za natjecateljsku sezonu 2024/2025.Članarina za trenere svih uzrasnih kategorija iznosi 26,55 €.Članarina se plaća na žiro račun ŽNSDN broj:HR 58 24070001169001978. Na uplatniciobvezno treba navesti ime i prezime i adresu osobe koja je uplatila članarinu sa napomenomda je to za plaćanje trenerske članarine za sezonu 2024/2025.

4.OIB

5.Adresa

6.Broj mobilnog telefona

7. E-mail adresa ( obvezno navesti e-mail adresu za kontakt )

8.Fotografiju– veličine za osobnu iskaznicu

9.Ugovor o treniranju – kopija ovjerenog ugovora u ŽNS

Svi gore navedeni dokumenti ( od 1.-9. ) trebaju se skenirati i poslati na e-mail od instruktora ŽNS ili staviti u jednu omotnicu i osobnodonijeti na obvezni trenerski seminar ŽNSDN za sezonu 2024/2025,a koji se treba  održati učetvrtak,12.rujna 2024.god.,o čemu čete na vrijeme biti obavješteni. Dokumentacija će se moći predati tajniku trenerske organizacije Igoru Gudelju.

Svi treneri koji budu prisutni na seminaru ŽNSDN pored ostvarivanja prava na dobivanje dozvole za rad u natjecateljskoj sezoni 2024/2025 ostvariti će i pravo na dobivanje 5 bodova za obnavljanje ( „osvježavanje“ ) licence ( HNS-akademija,svake tri godine ),a koji se unose u COMET sustav.

Treneri koji ne budu prisutni na obveznom trenerskom seminaru ŽNSDN prema Pravilniku o licenciranju HNS-a nemogu dobiti licencu odnosno dozvolu za rad u natjecateljskoj sezoni 2024/2025.

Svi treneri koji ne dostave pravovremeno gore navedenu dokumentaciju neće moći ostvariti pravo na članstvo u trenerskoj organizaciji ŽNSDN,pravo na dobivanje licence odnosno dozvole zarad u nogometu kao ni pravo da njihovo ime bude uredno upisano u COMET sustav HNS-a.

Treneri su obvezni biti evidentirani kroz COMET sustav HNS-a,u protivnom isti nemaju nikakva prava u okviru HNS-a i ŽNS.

U slučaju da trebate bilo kakvu dodatnu informaciju u svezi gore navedenog molimo Vas da nas slobodno kontaktirate na jedan od gore navedenih telefonskih brojeva u ŽNS ili na broj mobilnog telefona instruktora ŽNS 098 285 065 ili na e-mail adresu :jozo.bebic@gmail.com

 

Športski pozdrav.

Instruktor ŽNSDN                                                                                     

Jozo Bebić,prof.v.r.