Blaž Pezo i dalje na predsjednik ŽNS

Blaž Pezo će i dalje biti na čelu Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanskog. Prvi put je ‘palicu’ preuzeo prije četiri godine. Sad je dobio povjerenje za novi mandat. Bio je jedini kandidat. Podržalo ga je 16 članova, a trebalo je skupiti deset glasova. Na redovnoj izbornoj Skupštini, koja je održana u dvorani hotela Adria, nazočila su 24 člana od njih 30. Bili su jednoglasni, ne samo po pitanju novog predsjednika, već su svi bili za i kad se glasalo o dopredsjednicima, zatim o ostalim članovima Izvršnog odbora, članovima Nadzornog odbora, kao i o dva zamjenska člana za Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza.

– Red u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi, bolji rad s mlađim uzrastima, podrška našim klubovima u južnoj skupini Treće hrvatske lige, te bolji uvjeti za rad – to su bili, i bit će i dalje ono na čemu ćemo raditi. S posljednjim, uvjetima, nažalost, najmanje možemo biti zadovoljni. Činjenica je kako nitko od naših klubova nema u ovom trenutku uvjete za Jedinstvenu Treću hrvatsku ligu – istaknuo je Pezo.

I dalje dopredsjednike imaju Neretvanac i BŠK Zmaj s tim što je umjesto Josipa Tošića sad predstavnik kluba iz Opuzena Ivo Jerković, drugi dopredsjednik je Nikola Milat iz BŠK Zmaj. Uz dvojicu dopredsjednika, te predsjednika u Izvršnom odboru su Pero Kapetanić (Slaven), Ivan Pavlović (Konavljanin), Pero Miletić (Croatia Gabrile), Đuro Lonza (Župa dubrovačka), Ile Topuzović (GOŠK Dubrovnik 1919.), Kuzma Tomašić (Jadran Smokvica), Ivica Kaleb (ONK Metković), Petrit Dulaj (Jadran Luka Ploče), Damir Jerković (Neretva) i Roberto Krile (MNK Square).

Predsjednik Nadzornog odbora je Mario Vekić, a članovi Frano Skokandić i Tudor Didović, dok su dva zamjenska člana za Skupštinu Hrvatskog nogometnog saveza Nikola Oršulić i Nikša Đuraš.

Izvor: dubrovački vjesnik

 
 
 
 
ŽNS Dubrovačko-neretvanski
P